Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Plastic slierten reepjes rook blauw

Certificering producten en diensten

Met Morssinkhof - Rymoplast als partner kiest u voor betrouwbaarheid. Om te komen tot een circulaire economie is de inzet van herwonnen grondstoffen voor producten en verpakkingen van essentieel belang. Wij recyclen kunststof uitval- en afvalstromen en zijn daarmee producent van hoogwaardig herwonnen grondstoffen, waarmee een geschikt alternatief wordt geboden voor nieuwe kunststoffen vervaardigd uit fossiele brandstoffen.

Net als grondstoffen uit fossiele brandstoffen moet de kwaliteit van herwonnen grondstoffen voldoen aan nationale en internationale standaarden. Mede middels certificering maken we de kwaliteit van onze producten en dienstverlening aantoonbaar. Zo zijn een aantal van onze processen en producten gecertificeerd voor Eucertplast, GRS, BRC, ISO en zijn er voor verschillende materiaalstromen Life Cycle Analysis beschikbaar. Daarnaast worden er regelmatig audits uitgevoerd door zowel klanten en leveranciers als internationaal erkende instituten.

Specifiek voor levensmiddelencontact heeft Morssinkhof - Rymoplast materiaalstromen die door EFSA approved zijn, voorbeelden hier van zijn MOPET, MOTHYLENE FOOD GRADE en MOPRYLENE FOOD GRADE.