Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
1190906386 PREFORMS OP EEN BULTJE kopie

Eindproducten

Naast het leveren van duurzame grondstoffen is Morssinkhof - Rymoplast een leverancier van duurzame eindproducten. Deze eindproducten zijn allen gemaakt uit gerecyclede plastic grondstoffen en daarmee een voorbeeld voor duurzame toepassingen.

LDPE zakken

LDPE zakken

Rymoplast Polska Sp. zo.o. beschikt over een aantal folieblaas- en convectielijnen en is gespecialiseerd in het produceren van LDPE zakken uit hoogwaardige regranulaten. Een ontwikkeling hiervan is een eigen afvalzak onder de merknaam: ROMY-bag.

Een ander voorbeeld is het merk POWERSTERKO, een samenwerking met Van der Windt Verpakkingen. Met deze nieuwe generatie afvalzakken draagt Morssinkhof - Rymoplast bij aan een circulaire economie.

Diverse afval- en inzamelzakken op rol, geproduceerd uit eigen hoogwaardig LDPE regranulaat als grondstof middels moderne co-extrusie (3 laags) om optimale sterkte te garanderen:

- Open/flushtopzakken 60 – 400 liter inhoud
- Trekband zakken 35 – 120 liter inhoud
- Wavetop zakken 20 – 120 liter inhoud

De zakken kunnen in diverse kleuren geleverd worden zoals: zwart, grijs, blauw, groen of wit. Indien gewenst kan de binnen- en buitenzijde verschillen van kleur.

Daarnaast behoort ook bedrukking tot een mogelijkheid.

65470426 LDPE ZAK OP ROL
Industrieel garen uit (food-grade) rPET

rPET Garen

In onze fabriek in Emmen produceren we rPET garen. Deze garens zijn geschikt voor de productie van onder andere netten, tapijten en autogordels.

Voor meer informatie kunt u klikken op onderstaande button, deze linkt u door naar een specifieke website.

MSP garen
Preforms van 100% MOPET A

MOPET preforms

MOPET-A is een Food Approved rPET van Morssinkhof - Rymoplast. Een hoogwaardig product met een gevestigde naam in de markt voor de productie van voedsel contact verpakkingen, zoals PET flessen. Om de keten verder te integreren en logistieke voordelen te realiseren is het productaanbod uitgebreid met de productie van preforms. Het doel is om ketens te sluiten, waarbij in Nederland ingezamelde flessen worden opgewerkt tot een Food Approved regranulaat, waaruit vervolgens direct nieuwe preforms worden geproduceerd.

499631617 ENKELE PREFORM