Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
WB10050 AV 6 DEF

HDPE - PP

De productgroep Rigids bestaat uit drie polymeersoorten: High Density Polyethyleen (HDPE), Polypropyleen (PP).

EPS rode paprika
Extrusie - Spuitgiet - Blowmoulding

HDPE

Morssinkhof - Rymoplast levert homogeen maalgoed, op maat gemaakte mixen en op klantspecificatie geproduceerde regranulaten voor spuitgiet- en extrusietoepassingen. Morssinkhof - Rymoplast is al tientallen jaren hofleverancier van herwonnen grondstoffen voor de productie van kratten, pallets, buizen en platen. Door een combinatie van inventiviteit, gedeelde kennis met onze partners en gedegen onderzoek zijn wij in staat om, in specifieke gevallen, een rHDPE te produceren dat geschikt is voor de productie van HDPE kratten welke in contact komen met levensmiddelen.

Naast de genoemde toepassingen biedt Morssinkhof - Rymoplast ook rHDPE blowmoulding regranulaten, onder de productnaam MOTHYLENE® voor de productie van flessen. Deze regranulaten worden geproduceerd op basis van voorgesorteerde verpakkingen afkomstig van huishoudens.

Spuitgiet

PP

Morssinkhof - Rymoplast levert maalgoed en regranulaat, bekend onder de naam MOPRYLENE®, gespecificeerd op kleur, MFI, stijfheid en slagvastheid. Enkele maalgoed en regranulaat varianten zijn zelfs geschikt om in te zetten voor de productie van levensmiddelenverpakkingen. Door intensieve homogenisatie en inzet van de modernste compoundeertechniek verstaan wij de kunst van levering van constante kwaliteit.

U heeft bij Morssinkhof - Rymoplast zowel de mogelijkheid om te kiezen voor regranulaten gebaseerd op post-industriële bronnen, als regranulaten die volledig geproduceerd zijn uit post-consumer polypropyleen.

1758041624 PP JARS COSMETICS