Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
1304304268 PET FLESSEN IN BALEN kopie

Aankoop van kunststof afvalstromen

Morssinkhof - Rymoplast is de ideale partner om uw kunststof afval- en/of uitvalstroom soepel en vlot te verwerken. Wij leveren maatwerk in logistieke oplossingen en actieve advisering door onze professionele medewerkers om de flow van uit- en afvallen binnen uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Een hoge kwaliteit gerecyclede grondstof vindt zijn basis in zorgvuldig gesorteerde kunststof uit- en afvallen. Wij helpen onze leveranciers daarom graag met het opstellen van de specificaties waaraan de geleverde input voor recycling moet voldoen en verzorgen de faciliteiten voor de benodigde sortering. Voorbeelden van kunststofsoorten die wij verwerken zijn HDPE, LDPE, PET en PP. Iedere partij kunststoffen wordt door onze deskundige medewerkers beoordeeld op kwaliteit. Als toeleverancier krijgt u van ons pragmatische terugkoppeling op het gebied van logistiek en kwaliteit, zodat processen efficiënt verlopen en er een maximale opbrengst voor de uit- en afvallen wordt gerealiseerd.

Bij ons bent u verzekerd van:

  • Maatwerk in logistieke oplossingen voor uw kunststof uitvalstromen;
  • Snelle administratieve en financiële afhandeling van uw uitvalstromen;
  • Gegarandeerde afname en een marktconforme vergoeding voor zorgvuldig geselecteerde kunststofstromen.

Morssinkhof - Rymoplast heeft zich in de loop der jaren bewezen als betrouwbare partner met een solide financiële basis voor al uw recyclingsvraagstukken.