Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Hetverhaalvan Ronald

Het verhaal van Ronald

“De diversiteit is fantastisch”

Ronald Hulzink uit Groenlo werkt bij Morssinkhof - Rymoplast, en houdt zich vooral bezig met de kwaliteitscontrole van binnenkomende en gereed materiaal.

Ronald Hulzink

logistiek en kwaliteitsmedewerker

Diversiteit

“Vanaf 2013 ben ik werkzaam bij Morssinkhof Plastics, ik ben daar begonnen als logistiek medewerker, sinds een jaar werkzaam als ‘logistiek en kwaliteitsmedewerker’, ik vind de diversiteit fantastisch”.

Werkzaamheden

“Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn veelomvattend, heel erg leuk! Op verschillende kunststof materiaalstromen, zowel inkomend als uitgaand, voer ik kwaliteitstesten uit. We kijken voornamelijk naar de eigenschappen van het materiaal en eventueel aanwezige vervuiling. Een voorbeeld hiervan is het bepalen van de Melt Flow Index, het vochtpercentage of de zuiverheid van het materiaal. Daarnaast controleer ik ook de inkomende goederen op samenstelling bijvoorbeeld de verhouding PE en PP. Zodra de testresultaten bekend zijn, worden deze vermeld op kwaliteitsdocumenten. Voorbeelden hiervan zijn een Certificate of Analysis of een certificaat m.b.t. zware metalen. We zijn in de afgelopen jaren steeds meer en uitvoeriger gaan testen om zowel aan de eisen van de klant te kunnen voldoen als aan bepaalde eisen vanuit wet- en regelgeving”.

Trots op

“Ik ben trots op de Achterhoek, vooral op Groenlo, maar het meest trots ben ik toch wel op het fietsen van de Alpe d’HuZes. Dit heb ik gedaan, samen met een groep van 18 man en we hebben destijds best veel geld opgehaald. Ook zou ik nog graag een keer het Pieterpad fietsen”.

Morssinkhof fijne werkgever

“Het werken bij Morssinkhof Plastics is heel fijn. De sfeer is goed, ik heb fijne collega’s en iedereen is bereid elkaar te helpen. Er zijn goede arbeidsvoorwaarden en er is best veel ruimte en vrijheid zolang je het werk goed doet en hierin je verantwoordelijkheid neemt. Wat zeker niet onbelangrijk is; ik kijk altijd uit naar de kerstborrels, deze zijn erg leuk en gezellig”.

Uitdaging

“Het is een uitdaging om de plastic stromen goed te herkennen. Ik zou mezelf hierin nog wel meer willen ontwikkelen en verder leren. De afgelopen periode hebben we met zijn allen grote stappen gezet; een nog betere werkstructuur gecreëerd, werken we met een geoptimaliseerde (vracht)agenda, zo hebben we een prima overzicht en is alles gebruiksvriendelijk. Top geregeld en daar zijn we met zijn allen trots op”.

De toekomst

“Over 5 jaar werk ik hier ook nog en als het aan mij ligt tot aan mijn pensioen. Ik heb het prima naar mijn zin en ik kan iedere dag op de fiets naar mijn werk, heerlijk”!